static-aside-menu-toggler
  • facebook fill.256x256

La Societat Musical d'Alzira, des de la seua creació l’any 1968 dedica especial atenció a la formació d'educands de l'Escola de Música, basant-se en la seua labor pedagògica. En les seues aules estudien cada curs al voltant de cinc-cents alumnes, que van nodrint amb el pas dels anys les plantilles de les distintes agrupacions que la conformen: Banda Simfònica, Banda Jove, Orquestra, Agrupació Ibn Jafadaja, Grup de Metalls, Grup de Percussió, etc.

 

L’Escola de Música “Educands de la Societat Musical d’Alzira” està inscrita com a escola d’ensenyaments artístics no formals de música, segons resolució de la Direcció General de Centres de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència de la Generalitat Valenciana des de el 8 de març de 1995 (BOE 20 de juny de 1995) amb codi de centre número 46018825.

 

La seua tasca pedagògica es reflectix en els prop de 200 músics professionals que han eixit de la seues aules i que en l'actualitat desenvolupen la seua tasca professional en nombrosos centres educatius i en les millors bandes, orquestres, conservatoris d’Espanya i també a l’extranger.

 

Com a reconeixement d'esta tasca la Conselleria de Cultura, Educació i Esport d'Educació, per Ordre de 30 de novembre de 2005, va autoritzar l'obertura i funcionament del centre privat d'ensenyaments de música de grau mitjà, denominat Centre Autoritzat Professional de Música d’Ensenyaments Professionals “Societat Musical d'Alzira”, situat al carrer Hort dels Frares, 62, d'Alzira (València), amb codi de centre 46026925, adscrit al Conservatori Professional de Música “Rafael Talens Pelló” de Cullera.

 

Actualment, els dos centres funcionen simultàniament amb total compatibilitat horària i d’espais.

Història https://www.societatmusicalalzira.org/ Societat Musical Alzira